© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Ak Parti'den geleneksel "Türkiye Buluşmaları"

Ak Parti'nin Türkiye genelinde Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "Türkiye Buluşmaları" programı Erzincan'da yapıldı.

Ak Parti'nin Türkiye genelinde Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "Türkiye Buluşmaları" kapsamında bugün Sabah İpekyolu Sosyal Tesislerinde, Ak Parti  Manisa Milletvekili, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Katılımıyla kahvaltı programı ve basın toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Başkanlığında yapılan tolantıya Ak Parti Milletvekili Süleyman Karaman, İl Başkanı Alpay Kabadayı, MKYK üyesi Burhan Çakır, Malatya Mv. İhsan Koca, Kocaeli Mv. Veysel Tipioğlu, Giresun Mv. Nazım Elmas, Sivas Mv. Rukiye Toy, Bayburt Mv. Orhan Ateş, MKYK Üyesi Atakan Yılmaz, MKYK üyesi Ömer Faruk Besli, İl Genel Meclis Başkanı M. Cavit Şireci, Ak Parti Teşkilatı Ve Basın Mensuplaarı katıldı.

Yapılan Konuşmalarda Ak Parti'nin Erzincan'daki Hizmetleri anlatılırken, Toplantının ardından Ak Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve beraberindeki Ak Parti heyeti Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Bekir Aksun'u Makamında ziyaret ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER