© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Emniyet Personelinden Anlamlı Ziyaretler

Babalar Günü ve Kurban Bayramı nedeniyle Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Personeli Şehit Ailelerine Ziyarette bulundu.

Babalar Günü ve Kurban Bayramı nedeniyle Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Personeli Şehit Ailelerine Ziyarette bulundu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü, Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Üzümlü İlçe Emniyet Amirliği personeli tarafından Üzümlü İlçesi, Tercan İlçesi, Çağlayan Beldesi ve Yaylabaşında babalar günü ve kurban bayramı nedeniyle bazı ziyaretlerde bulundular.

Şehit Yaşar Polatın babası Rıza Polat, Şehit Sebahattin Taşkıran'ın babası Selattin Taşkıran, Şehit Hakan Can 'ın babası Halil Can,Şehit Erdem Kılıç'ın babası Bektaş Kılıç'ı evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü ve Kurban Bayramlarını kutlayan İl Emniyet Müdürlüğü personeli Bu anlamlı ziyaret'te Hediyeler verdiler.

Babalar günü ve Kurban Bayramı nedeniyle anlamlı ziyaretlerde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Personeli şu cümleleri paylaştılar; Bu topraklar için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların kıymetli fedakar babalarına, eşlerine, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Erzincan Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER