© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Es Es deplasmanda Öyle bir Esdiki...6-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelede eden Anagold 24 Erzincanspor ligin 8. Haftasında deplasmanda Düzcespor'u 6-0 Mağlup Etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelede eden Anagold 24 Erzincanspor ligin 8. Haftasında deplasmanda Düzcespora spora konuk oldu.

Düzce Şehir Stadyumunda oynanan Karşılaşmayı Trabzon bölgesi B klasman hakemlerinden Sinan Özcan yönetti yardımcılıklarını ise Sezgin Şahbaz, Çağrıcan Pazarcıklı ve Gökhan Özbulut yaptı.

Maça iyi başlayan Erzincanspor 6. Dakikada Çınar Tarhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Gol'den sonra ataklarına devam eden kırmızı siyahlı Erzincan temsilcisi 12. Dakikada Muhammet Enes Yılmaz’ın golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar halinde geçen maçta her iki takımın da gol için çabaları sonuç vermeyince Erzincanspor ilk yarıyı 2-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya da iyi başlayan ve kontrolü elinde tutan takım Erzincanspor oldu. Erzincanspor 62. Dakikada Hasan Kaya, 78. ve 86. Dakikada Ziya Alkurt ve 88. Dakikada penaltıdan Çınar Tarhan’ın golleriyle karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Erzincanspor aldığı 3 puanla Lig'de puanını 12’ye çıkararak 4. Sıraya yükseldi.Ayrıca deplasmanda aldığı 6-0’lık sonuçla rekor kırarak, tarihinde ilk kez deplasmanda 6 farklı galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Bülent Akan; "Düzcespor deplasmanında maçın başından sonuna kadar doğru oyun ve mücadele gücü ile oynayarak altı sıfır gibi net bir skor alan oyuncularımı ve teknik ekibi tebrik ediyor bu galibiyeti Erzincanspor taraftarına armağan ediyoruz" dedi.

Anagold 24 Erzincanspor Önümüzdeki Hafta Çarşamba günü Saat 19.00'da lig'de 10 puanla 10. sırada bulunan Aksarayspor'u Konuk edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER