© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

MOTOFEST 2024'de Birkan Polat Motosiklet Akrobasi Şov

Ergan Dağı Kayak Merkezi son günlerde önemli organizasyonlara sahne oluyor.

Ergan Dağı Kayak Merkezi son günlerde önemli organizasyonlara sahne oluyor. ERGAN'ın Tanıtımı için yoğun çaba sarfeden Erzincan Valiliği, son olarak Erzincan 3. Motofest'te yaklaşık 1200 Motorcu kamp kurdu sabahlara kadar gönüllerince eğlendiler. Festivale katılan misafirlere unutulmaz Motorsiklet Akrobasi şov yapan Birkan Polat büyük alkış aldı.

Festivale katılan misafirleri Eşi Emine Aydoğdu ile birlikte karşılayan Vali Hamza Aydoğdu Erzincan MOTOFEST 2024 Festivalinde doyasıya eğlendi. Ergan Dağı Kayak Merkezi'ndeki kamp alanında Motorcuları ziyaret eden

Vali Aydoğdu ve Eşi daha sonra Türkiye Motosiklet Akrobasi Gösterisi Şampiyonu Birkan Polat'ın adeta nefesleri kesen akrobasi şovunu izledi.

Kamp ateşini de motosikletinin egzozundan çıkardığı ateşle yakarak Ergan Dağı Kayak Merkezi'ndeki akrobasi şovuna devam eden Şampiyon Birkan Polat'a ve tüm motorculara teşekkür eden Vali Aydoğdu, "Bu yıl festivalimizin üçüncüsünü düzenledik. Yaklaşık olarak 1200 civarında misafirimiz var. Bugün burada arkadaşlarımızın oluşturduğu sevgi ikliminde Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Erzincan'ımızı ve Erzincan'ımızın güzelliklerini tanıtmaya devam edeceğiz. Erzincan'ımız için hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. " dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER