© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Şampiyonlar Coşkuyla Karşılandı

Sırbistan'da düzenlenen U20 ve U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 76 kiloda Altın Madalyanın sahibi Elmira Yasin ve 57 kiloda Avrupa ikincisi olan Özlem Gürsoy, Coşkuyla karşılandılar.

Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 76 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Milli Güreşçimiz Elmira Yasin ve U17 Avrupa Şampiyonası’nda, kadınlar 57 kilogramda Avrupa ikincisi olan Erzincanlı milli güreşçi Özlem Gürsoy, Yıldırım Akbulut Havalimanında Coşkuyla karşılandılar.
Karşılamaya Milli sporcuların aileleri, arkadaşları ve güreş camiasından sporcu ve teknik heyet katıldı. Havalimanı çıkışında Şampiyonlar, Aileleriyle hasret giderdiler.

Antrenör Habip Halepli; "Hava limanında şampiyonlarımızı karşıladık. Bu anlamlı ve güzel günümüzde bizleri yanlız bırakmayan Tüm Erzincan ve Üzümlü halkına Müdürlerimize Büyüklerimize Amirlerimize Basın mensuplarına hava limanı calışanlarına Gençlik Spor Ailesine sporcularımıza ve kalbi bizlerle atan güzel insanlara Şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim iyiki varsınız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER