© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

SGK Yeni Hizmet Binası Yatırım Programına alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile bir görüşme yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan için destek istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile bir görüşme yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan için destek istedi. Görüşmede, özellikle Erzincan'da Yapılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının yatırım programına alınmasının sağlandığı belirtildi.

Karaman, İşkur İl Müdürlüğü için de çeşitli talepler iletti: İl Özel İdare Müdürlüğü’ne 160 kişilik İş Gücü Uyum Programı (İUP) tahsisi, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü’ne 25 kişilik İUP tahsisi,
Kaymakamlıklar için 30’ar kişilik İUP tahsisi, Mevsimlik tarım işçilerinin barınma koşullarının iyileştirilmesi için bütçe tahsisi.

Karaman: "Sayın Bakanımıza misafirperverliği, konulara hassasiyeti ve verdiği destek için teşekkür ederim" diyerek, işbirliğinin önemine değindi. Süleyman Karaman, Erzincan halkı için kalıcı çözümler üretebilmek amacıyla çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER