© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası'nın start'ı verildi

Orkut Baysal Yamaç Paraşütü XC Open Gençler/Büyükler Türkiye Şampiyonası'nın açılış programı, Son Başbakan Binali Yıldırım'ın Katılımıyla yapıldı.

Orkut Baysal Yamaç Paraşütü XC Open Gençler/Büyükler Türkiye Şampiyonası'nın açılış programı, Son Başbakan Binali Yıldırım'ın Katılımıyla yapıldı. Programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz ve ilimiz protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz, Vali Hamza Aydoğdu yaptıkları konuşmalarda Erzincan'ın, su sporları, kış sporları ve hava sporlarının yapılabildiği nadir şehirlerden biri olduğu söylendi Son olarak bir konuşma yapan Binali Yıldırım, "Şehrimiz, coğrafi özelliklerinin elverişli olması hem de yapılan yatırımlarla tüm doğa sporlarının yapılabildiği önemli bir merkez haline geldi. Bu şampiyonanın ilimizde düzenlenmesinde emeği ve katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum. Paraşütçülerimize başarılar diliyor, şampiyonanın kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER