© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

Yeni Bina İçin İlk Kazma vuruldu

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yeni Hizmet Binası yapımına başlandı

22.03.2024 tarihinde ihalesi yapılan ve kısa bir süre önce temelleri atılmaya başlanılan İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası için çalışmalar hızla devam ediyor. Modern tasarımı ve işlevselliğiyle dikkat çeken yeni hizmet binası, son teknolojiye uygun donanımları ve geniş çalışma alanlarıyla Erzincan Polis Teşkilatının daha etkin ve hızlı hizmet vermesini sağlayacak bir yerleşke olması düşünülüyor.

İzzetpaşa Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hilton Oteli yanına yapılacak olan 4 blok olarak planlanan 32.050,44 m² yüzölçümlü 17.864 m² inşaat alanına sahip İl Emniyet Müdürlüğü binasının temel kazısının tamamlandığı açıklandı.

Ayrıca, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şube Müdürlükleri Kampüsü Yalnızbağ Mahallesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün yanında yapılacak. 2 blok şeklinde 17.761 m² yüzölçümlü 5.466 m² inşaat alanına sahip,  içerisinde personelin, fiziksel aktivite ve motivasyonun artırılması için basketbol sahası ve halı saha bulunmaktadır.

Ve Polis Merkezi Amirliği ise İnönü Mahallesi Menderes Caddesine yapılacak. 2 katlı tek bina şeklinde, 4.119.36 m² yüzölçümlü arsa üzerine 215,32 m² bina oturum alanına sahip olduğu belirtildi.

Yapılan Çalışmalar Hakkında İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt; “Yeni İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Merkezi Amirliği ve Ek Hizmet Binaları ile Spor Tesislerinin, başta Erzincan ilimize olmak üzere teşkilatımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum“ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER