Erzincan
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Ak Parti'den Tatil Mesaji

Ak Parti'den Tatil Mesaji
Ak Parti Milletvekili Süleyman Karaman, İl Genel Meclis Başkanı M. Cavit Şireci ve Ak Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, OKulların Tatil Olması Nedeniyle birer mesaj yayımladılar

Ak Parti Milletvekili Süleyman Karaman, İl Genel Meclis Başkanı M. Cavit Şireci ve Ak Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, OKulların Tatil Olması Nedeniyle birer mesaj yayımladılar.

Yayımlanan Mesajlar;

M.v. Süleyman Karaman: "Uzun bir eğitim öğretim yılını hep birlikte geride bıraktık. Çocuklarımıza öğrettikleri ile ışık olan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Karnesini alan yavrularımız unutmasınlar ki ellerindeki karneler gerçek başarıları değildir. Orada size verilen notlar eksiklerinizi görmeniz ve bu eksikleri tamamlamanız için verilmiştir. Sevgili çocuklar geleceğimizin en büyük teminatı sizlersiniz. Teknofest Kuşağı olarak gelecekte ülkemiz sizlerin ellerinde şekillenerek güçlenecek. Sizler bu ülkenin en büyük değerlerisiniz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ‘Yeni Türkiye Yüzyılımızın’ ışığısınız. Sizlerin başarısı ülkemizin başarısıdır. Başarılarınızın devamını diliyor, tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza huzurlu ve mutlu bir tatil dönemi diliyorum" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı M. Cavit Şireci: "Karne heyecanıyla geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz dinlenme dönemine girmiş bulunuyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ilim irfan yuvalarımızı şenlendiren sevgili öğrencilerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda güçlü Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyor ve sevgili öğrencilerimize güveniyorum. Millet ve devlet olarak en önemli önceliğimiz geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. Biz de diyoruzki, Gençler geleceğimiz. Bu bilinçle Güçlü Türkiye’nin emanetçileri sizlersiniz. Çocuklarımızı en iyi geleceğe taşımak için fedakârca emek veren eli öpülesi eğitimcilerimize de şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Yaz tatilinin yeni başarılara adım atabilmek için bir vesile olmasını diler; öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı tatiller temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım”dedi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı ve yüksek bir toplum halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder. Sizler, bu özgürlüğe ve şanlı geleceğe giden yolda önemli adımlar attınız. Her birinizin başarıları bizler için gurur kaynağıdır. Yıl boyunca gösterdiğiniz azim ve gayret, geleceğinize olan inancımızı bir kez daha pekiştirdi. Necip Fazıl Kısakürek'in de dediği gibi; devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.  Bu sözü her zaman hatırlayın ve küçük adımların büyük başarılara yol açacağını unutmayın. Gelecekte ülkemizi temsil edecek bilim adamları, doktorları, öğretmenleri, alın teriyle ekmeğini kazanan emekçileri sizler olacaksınız. Bu tatil döneminin hepiniz için dinlenme ve yenilenme fırsatı olmasını diliyorum. Geleceğe umutla bakan, kendine güvenen ve başarılı bireyler olarak yolunuza devam edeceğinize inancım tamdır. Başta mazlum coğrafyalardaki gözü yaşlı çocukların da karne sevinci yaşamaları umuduyla tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve eğitimcilerimizi tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir tatil diliyorum" dedi.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!