Erzincan
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63679.500$

AK PARTİ'DEN TÜRKİYE YÜZYILI EĞİTİM PROGRAMI

AK PARTİ'DEN TÜRKİYE YÜZYILI EĞİTİM PROGRAMI
Ak Parti Ar- Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Teşkilat Akademisi tarafından Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Erzincan Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlendi.

Ak Parti Ar- Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Teşkilat Akademisi tarafından Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Erzincan Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlendi.

Geniş katılımlı toplantıya Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan,  Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü M. Esat Nuhoğlu, İL Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan Külünk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yılmaz, Parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci şu ifadelere yer verdi. “AK Parti Genel Merkezimiz AR-GE ve Eğitim Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen teşkilat akademisini hep birlikte yürüdüğümüz bu yolda teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştirme noktası olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Türkiye’nin Yeni Yüzyılı” vizyonunun verdiği heyecanla çalışmalarımızı hızlandırdık. Tecrübelerimize yeni bir ufuk açmak, “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzun teşkilat boyutunu kuvvetlendirmek için buradayız. Sürdürülebilirliğin, huzurun, başarının, güven ve istikrarı, üretimin, verimliliğin, her şeyden önemlisi gençlerin ve genç Türkiye’nin yüzyılını gerçekleştirmek için buradayız. Bu salonda bulunmak demek; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye Yüzyılı yolunda ‘Ben varım, hazırım, çalışacağım ve ülkem adına başaracağım’ sözünü vermek demektir. Bu salonda bulunmak demek; Milletimizin desteği ve duası ile gerçekleştirilen tüm kazanımları koruyacağım demektir. Bu salonda bulunmak demek çalışmaya hazır olmak demektir. Şükürler olsun ki Erzincan teşkilatımız olarak dünden bugüne bu inancı ispatlayacak nice zaferler yazan bir kadroyuz. 21 yıl boyunca Erzincan teşkilatımız Türkiye sevdalısı memleketimizin gururu, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı son Başbakanımız AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın destekleriyle; onurla, gururla, azimle birçok başarıya imza attı ve Cumhurbaşkanımıza hiç mahcup olmadı. Erzincan teşkilatı olarak üye ziyaretlerimizle her birimimizle yine sahadayız.  Türkiye yüzyılıyla birlikte inşallah  Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi “Kimlik değil birlik siyasetini” gerçek kılmak için çalışacağız. Tüm gelecek hedeflerimizi her zaman olduğu gibi, yine uğruna çalışmaktan onur duyduğumuz milletimizle el ele gönül gönüle gerçek kılacağız. Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz. Erzincan adına diyoruz ki; Biz hazırız! Türkiye yüzyılını vizyonunu birlikte oluşturacak, birlikte inşa edeceğiz.  Siyasetin eksenini emek ve eser üzerine kuracağız. Türkiye yüzyılını, korkularıyla yaşayan bir geçmişten, umutları, hayalleri, özgüveni ve cesaretiyle şahlanan bir geleceğe geçişin kapısı yapacağız. Yan yana omuz omuza bir kalacağız, bir olacağız. Hep birlikte yüz yılın Türkiye’sini inşaa edenler olacağız.”dedi.

Ardından konuşan Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, M. Esat Nuhoğlu, Prof. Dr. Mehmet Şahin, ve Taha Hüseyin Karagöz sunum yaptılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!