Erzincan
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

"AK Parti'mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun"

"AK Parti'mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun"
AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av Ferhat Bulut, AK Parti'nin kuruluşunun 21. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında; "14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı siyasi mücadelede 21 yılı geride bıraktık. Partimiz halkımızdan aldığı yetki ve hayır dualarıyla, Türkiye’ye büyük eserler, büyük hizmetler kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyor. 

Allah`a hamdolsun Türkiye 21 yıl içinde çok önemli mesafeler kat etti ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de milletimizle birlikte, onlardan aldığı güç ile emin adımlarla ilerliyor.   

Cumhuriyet tarihinde ilkleri başaran bir parti olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran AK Parti, Türkiye’nin özetidir. 

AK Parti ile egemenlik gerçek anlamda kayıtsız ve şartsız bir biçimde milletin olmuştur. AK Parti girdiği her seçimde oy oranını artıran bir siyasi hareket olarak Dünya siyasetinde de tektir.  

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeni Türkiye`de hizmetler dur durak bilmeden inşallah devam edecektir.

Türkiye AK Parti iktidarından önce yardım alan bir ülke iken, AK Parti iktidarı ile yardım eden bir ülke haline geldi. Kredi alan bir ülke iken, kredi veren bir ülke haline geldi. Artık kendi uçağımızı, gemimizi, helikopterimizi ve birçok alandaki çalışmaları başarıyla gerçekleştiren bir ülke haline geldik.

Bunu aziz milletimiz ile birlikte onların bize olan güveni ve desteği ile başardık. Tabi ki biz Erzincan teşkilatı olarak bu davanın sadakatini, sevdasını yürekten hissedenlerin en başında geliyoruz. 

Çünkü bu memleketin evladı AK Davamızın gururu Son Başbakanımız AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım bizlere teşkilatımıza büyük vizyonlar kazandırmıştır. 
Bu ülkeye bir değil BinAli feda olsun demiştir. 

Bu ülkenin geleceği için dün olduğu gibi bugünde aynı aşkla heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim ömür verdikçe, teşkilatımızla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimizin refahı, gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle, davamıza emek veren bütün AK Partili kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

AK Parti'mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerini kullandılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!