Erzincan
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70318.52$

Başkan Keleş Sezonu Değerlendirdi

Başkan Keleş Sezonu Değerlendirdi
TFF 2. Lig Beyaz gurup'un  sezon sonunu değerlendiren ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Keleş, PANDEMİ sürecinde yaşanan sıkıntılara rağmen PLAY OFF oynadıklarını söyledi.

2019-2020 sezonunda 3. ligde PLAY OFF oynayarak 2. lig'e yükselme başarısı gösteren ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR 2. lige yükseldiği ilk sezonunda PLAY OFF  oynayarak  2020-2021 sezonunu tamamladı
Sezonun ardından yazılı bir açıklama yapan ANAGOLD 24 Erzincanspor Başkanı Gökhan Keleş, " İmkânlarımız dahilinde oluşturduğumuz genç kadromuz 38 haftalık periyod'un 34 haftasını sürekli ilk 5 de sürdürerek play off müsabakalarına katılma başarısını göstermiştir.

Elde edilen başarının tüm yönetim kuruluna ait olduğunu belirten Başkan Keleş, hedefimiz yaşanan zor süreci şampiyon olarak tamamlamaktı. PANDEMİ dolayısıyla Covit olan oyuncuların yanı sıra sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna rağmen güzel bir sezon geçirdik. PLAY OFF’ta ilk maçımızda grubu 2. sırada tamamlayan Hekimoğlu Trabzon spor maçını sahamızda 2-0 kazanarak avantaj elde etmiştik. Mutlak surette rövanşa avantajlı başlamak ve tur atlamak istiyorduk. Haketmediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet alarak 2020-2021 sezonunu tamamlamış olduk.
Hekimoğlu Trabzonspor maçının seyircisiz olmasına rağmen “ iğne atsan yere düşmez misali” tribünlerin tıka basa dolu olması, kötü tezahürat ve devre arasında Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü yöneticilerinin soyunma odası koridorlarında futbolcularımıza saldırması pes dedirtti.
Aynı gün, Sakarya’da oynanan 2.Lig B Gurubu Play Off 2. Maçında benzer görüntüler nedeniyle TFF Yetkililerince maçın başlatılmaması ve tribünlerin boşatılmasından sonra maçın başlatılması kararı verilirken Hekimoğlu Trabzon spor maçında aynı kararın uygulanmaması, TFF’nin kulüpler arasında uyguladığı çifte standardın en büyük delili olmuştur.
GÜVENLİK GÜÇLERİ OLAYLARA MÜDAHALE ETMEDİ
Devre arasında Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü yöneticilerinin soyunma odası koridorlarında futbolcularımıza saldırması ve tüm bu olayların Maçın Temsilcilerinin gözleri önünde cereyan etmesine karşın ‘’müdahaleden vazgeçtik’’ kayda bile alınmaması, Sporun Ruhuna uymadığı gibi.. Hoşgörü ve Centilmenlik adına büyük bir fiyaskodur.
Yaşananlara rağmen alınacak Kupaları, Dürüstlük ve Ahlak ilkelerine değişmeyen Anagold 24 Erzincanspor’u mücadelesinden dolayı yönetim kurulu olarak, bizlere destek veren başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beyefendi olmak üzere, Erzincan Valisi Mehmet  Makas’a, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’ya, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’a, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e, Ak Parti İl başkanı M.Cavit Şireci’ye ve Tüm Kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Ayrıca terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımıza, teknik ekibimize ve kulüp personelimize, kalbi Anagold 24Erzincanspor için çarpan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.
2. Ligde ilk sezonunda Play-off oynayan Anagold 24 Erzincan spor, yaklaşan olağan kongremizin ardından yeni seçilecek yönetim kurulu ile inşallah Erzincanspor’umuza yakışır bir planlamayla hakettiği üst liglere en yakın zamanda çıkacaktır dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!