Erzincan
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2407.6
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66295.56$

Binali Yıldırım İftar'da STK'lar ile buluştu


Binali Yıldırım İftar'da STK'lar ile buluştu
Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından STK Temsilcileri ve Kanaat Önderlerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından STK Temsilcileri ve Kanaat Önderlerine yönelik iftar programı düzenlendi. Programa Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman, Mehmet Cavit Şireci, İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Geçmiş Dönem Belediye Başkanları, Milletvekilleri İlçe ve Belde Belediye Başkanları, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kanaat Önderleri, Muhtarlar, Deprem bölgesinden gelen misafirler ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

İftar Programında konuşan Ak Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a ve Programa katılanlara teşekkür etti.

Son olarak katılımcılara hitap eden Binali Yıldırım konuşmasına ramazan ayının ve yaklaşan bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ederek başladı. Asrın felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet temenni eden Yıldırım, sözlerine Erzincan için planlanan yatırımları anlatarak devam etti.

"Burada bu geleneksel hale gelen iftar programında kanaat önderlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız, depremzede misafirlerimiz, siyasilerimiz var. Erzincan’ın kalbi burada atıyor. Hepiniz hoş geldiniz.

Şimdiye kadar çok seçim yaptık. Bir seçim daha yaklaşıyor. 15 seçim geçirdik. 15 seçimden Ak Parti olarak zaferle çıktık. Sizden aldığımız güçle memleketin her köşesine hizmetler götürdük. Bu seçimde istikrarın sürmesi için, büyümenin ve hizmetin devamı için adaylarımıza desteklerinizi bekliyorum.

Yıldırım, ilimizi diğer illere ve ilçelere bağlayan önemli yol yatırımlarından bahsetti. Turna Çayırı barajının ve 8 gölet ile Ballı Barajı Projesinin tamamlanması ile bölgenin sulama ihtiyacının karşılandığını ifade etti. Havalimanımızın ülkemiz standartlarına yakışır modern bir yapıda inşa edildiğini ifade eden Yıldırım Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Anadoluda Bir Dünya Üniversitesi sloganı ile büyüdüğünü vurguladı.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

87 okulu 994 dersliği hizmete sunduk. Çok güzel bir stadyum inşası bitti, 3000 kişilik spor salonu bir çok yeni spor tesisimiz hizmete girdi. Yapılan her yatırım Erzincan için istihdam demek, kaynak demek. Çarşı Mahallesi, Taksim Mahallesi, Kızılay – Hocabey Mahalleleri kentsel dönüşümleri ve tüm TOKİ yatırımları ile bu güne kadar 13.044 konut inşası tamamlandı. TOKİ konutlarında deprem bölgesinde bir vatandaşımızın dahi burnu kanamadı.

ERGAN Dağı Projesi yine turizm adına önemli bir yatırımımız. Polis Eğitim Merkezi Kampusumuz muazzam bir tesis olarak hizmete girdi. Sağlıkta devrim yaptık bu dönemde. 500 yataklı Erzincan Şehir Hastanesi inşaatı bitmek üzere. 250 yataklı Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi ek binası hizmete girdi. Yine birçok ilçede hastaneler, huzur evleri, sağlık merkezleri, çocuk merkezi hizmete girdi. Gelirken bir yazı gördüm. Erzincan Hakkını alacak diye. Erzincan Hakkını verir. Hak edene verir. Erzincanın her karışında emeği geçen insanlar burada. Mehmet Buyruk burada. Yüksel Çakır Cemalettin Başsoy şehrin çehresini değiştirdi. Sebahattin Karakelle güzel işler yaptı. Allah razı olsun. İl başkanlarımız var. Şimdiki vekillerimiz burada. Mehmet ŞireCi bayrağı devralarak Ankara’ya gidecek inşallah. Süleyman Karaman’a, Mehmet Şireci’ye sahip çıkalım.

Bu seçim sanki Türkiyenin seçimi değil. Dünyanın gözü bu seçimde. Kandil dağı aleni şekilde diğer adayı destekliyor. Bunların derdi Terörü meşrulaştırmaktır. Terörü meşrulaştırmak şehitlerimizin ruhuna saygısızlıktır.

Bu seçimde Türkiyenin yeni yüzyılını şekillendirecek kadroları seçeceğiz. Emperyalist ülkeler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ı  iktidardan indirmek için çok gayet ettiler. Darbe girişimleri boşa çıktı. Darbeyle istediklerini yapamayanlar terörü destekleyip, bizi köşeye sıkıştırmak istediler. Öte yandan muhalefete destek vererek Erdoğanı iktidardan indirmek istediler.  Teröre destek verenlerin derdi belli. Suriyede işgal var. Irakta işgal var. Kafkaslarda Azerbaycan topraklarında işgal var. Diş Geçiremedikleri tek lider Recep Tayyip Erdoğandır. Bölücülerin fetocuların hararetle beklediği bir seçimle karşı karşıyayız. Bu seçimde ülkemizin Birliği bütünlüğü bekası sandıkta oylanacak" dedi

Katılımcıların yaklaşan bayramını tekrar tebrik ederek sözlerini sonlandırdı. Program, ikramlar eşliğinde sohbetlerle devam etti.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!