Erzincan
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63410.824$

"BİZ MUTLUYUZ"

"BİZ MUTLUYUZ"
Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözleri sosyal medya hesabından paylaşan Levent Özeren, Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

Hemşehrimiz Son Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözleri sosyal medya hesabından paylaşan iyi parti üyesi Levent Özeren, Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İYİ Parti den millet vekili aday adayı olan  Levent Özeren sosyal medya hesabında Binali Yıldırımın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımında bulundu. Özeren'in yaptığı paylaşımın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Özellikle Erzincan'danda sivil toplum kuruluşları vatandaşlar sosyal medya hesaplarından  Büyük Tepki Göserdiler. Erzincan Valisi Mehmet Makas Sosyal medya hesabından,

"ANALARIMIZA CAN FEDA

Erzincan’ımızın,TÜRKİYE’mizin medarı iftiharı son Başbakanımız Sn.Binali YILDIRIM’ın kıymetli eşleri, yetimlerin, mazlumların hamisi,öğretmen,ANA ve büyükanne,güzel insan Sn.Semiha YILDIRIM Hanımefendiye yapılan yakışıksız,hadsiz çirkinliğini şiddetle KINIYORUM. YÜCE MİLLETİMİZ CEVABINI VERMİŞTİR ve VERMEYE DEVAM EDECEKTİR." Mesajını yayınlarken,

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer KOŞAN 'da Erzincan'da  Görev yapan gazeteciler Adına bir açıklama yaparak, 
 “Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ı hedef alan, söylemelerinden dolayı Levent Özeren’ı esefle kınıyoruz. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın kıymetli eşi Sayın Semiha Yıldırıma sosyal medyada yapılan ahlaksız ve çirkin saldırıyı yapanlar önce şunu unutmamalı ki Semiha Yıldırım herşeyden önce bir anne. O bir kadın, o bir eğitimci,o bir hayırsever ve her şeyden öte o bir anne ve mütevazilikte örnek bir insan. Bu çirkin söylemleri sosyal medya hesabından paylaşan her kim olursa olsun hakkında gerekli işlemler bir an önce yapılmalıdır. Her zaman duruşu ve ahlakı ile örnek aldığımız kıymetli Semiha Yıldırım hanımefendi bizim ve tüm Erzincanlıların baştacıdır" dedi.

Sert tepkilerin ardından  iyi partili Özeren, yaptığı paylaşımı sildi ancak Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek gece geç saatlerde Özereni Bursa da oturduğu evinde gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

Yaşanan bu olumsuzlukların ardından twitter hesabından yorumsuz bir fotoğraf paylaşan Binali Yıldırım adeta "Önemsemiyoruz biz mutluyuz siz işinize bakın" mesajı verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!