Erzincan
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2285.6
  • BIST
    8980.41
  • BTC
    70537.43$

ERSİAD BASIN BULUŞMASI

ERSİAD BASIN BULUŞMASI
Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERSİAD) yönetimi, basınla bir araya gelerek yapılması planlanan çalışmaları anlattılar.

Bazı temaslarda bulunmak ve Şube kurmak için İstanbulda faaliyet gösteren Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERSİAD) yönetimi, Erzincan basınıylla bir araya gelerek yapılacak çalışmalar konuşuldu..
Hilton'da yapılan toplantıda ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır, Erzincan’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerinin sorularını cevapladı.
Sohbet havasında geçen toplantıda ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır,  “ERSİAD yönetimi olarak, memleketimize, ata toprağımıza nasıl faydalı olabiliriz diye çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar doğrultusunda da  Erzincan’a gelerek Çalışmalarımızı başlatmış olduk" açıklamasında bulundu.
Saim Bahadır : ‘ Memleketimizden Gurbet'e, İstanbul'a gidip iş insanı olmuş kişileriz. Kendi topraklarımıza gelip hizmet etme düşüncesiyle iş insanı ve sanayicilerimizle birlikte memleketimizi ziyaret etmeye karar verdik. Daha önce araştırmalarımız vardı tabiki. Yatırımlarımızı Erzincan’a nasıl kaydırabiliriz. Erzincan’da nasıl yatırım yapabiliriz düşüncesiyle araştırmalar yaptık. Erzincan’da da gerekli görüşmeleri ilgili yerlerle yaptık. Görüşmelerimizde çok güzel geçti. Burada iş insanları ve sanayicilerle birlikte nasıl çalışabiliriz birbirimize nasıl faydalı olabiliriz diye görüş alış verişinde bulunduk. Aynı zamanda  sanayici  ve iş insanları talepleri doğrultusunda branşlar açılacak. 
Erzincan’da olabilecek yatırımlar ile ilgili fizibilite çalışması yapıldı
Daha önce Ersiad da görev yapmış büyüklerimiz kendi bulundukları yerlere olsun başka şehirlere  yatırımlar yapmış. Daha sonra Erzincan’a da yatırım yapanlar olmuş. Bunlardan biri de Fıratpen. Onun dışında başka firmalarda gelip hizmet vermiş. Yatırımda fizibilite olması lazım. Alt yapı, ulaşım gibi hizmetleri alabiliyorsanız sanayici gelip yatırım yapar. Organize bölgesinde de bu tür imkanlar oluşturulmuş. Çok para kazanalım düşüncesiyle değil gerçekten memleketimize  yatırım yapalım diye geldik. Memleketimizin insanına istihdam oluşturulalım, göçü önleyelim. Okuyup eğitim almış insanları memleketinde istihdam edelim. 
Erzincan’ın ihracat oranını nasıl yükseltebiliriz diye çalışmalıyız. Bölgeyi iyi bir noktaya nasıl getirebiliriz. Gelen arkadaşlarımızda bu doğrultuda iyi bir çalışma yapmak istiyorlar. Aynı zamanda turizm sektöründe de Erzincan’a bir şeyler yapmak istiyoruz. Ergan dağına otel yapmak istiyoruz. İnşallah bizde yatırımlarımızı yaparak devam ettireceğiz. 
Yapılacak çalışmaları daha kolay takip etmek için Erzincan’da şubemizi açıyoruz 
ERSİAD heyeti olarak Erzincan’ı sevdiğimiz için yatırım yapmak istiyoruz. Buradaki iş insanları ile diğer şehirlerdeki sanayicileri entegre edebilmek için burada bir şubemizin olması çok önemli. Bu konuda da gerekli çalışmalar yapıldı. ETSO Yönetim kurulu Başkanı Sayın Ahmet Tanoğlu'nun katkılarıyla Ticaret Odası Hizmet binasının üst katında hizmet vereceğiz. Bu vesile ile Bu gezimiz süresince destek ve katkıları olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!