Erzincan
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2487.5
  • BIST
    9546.17
  • BTC
    62458.08$

İLK ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI CHP'DEN

İLK ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI CHP'DEN
CHP den aday adayı olacağı İçin il başkanlığı görevinden istifa etti.

CHP Erzincan il başkanı Ayhan DOĞAN 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçiminde CHP den aday adayı olacağından süreç gereği il başkanlığı görevinden istifa etti.

Doğan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeye yer verdi; ‘ 7 yıllık il başkanlığında bugüne kadar destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Tüm örgüt üyeleri süre zarfında bizlere güç verdi. Erzincan’da Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütleri olarak hep birlikte mücadele verdik. Gecemizi gündüzümüze katarak partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle birlik beraberlik içerisinde çalıştık.  Erzincan’da siyaset kolay değil. İki dönemdir milletvekili kaybı yaşıyoruz. Türkiye’de Cumhurbaşkanlığını Erzincan‘da Milletvekilliğini çıkartacağız bu dönem. Hep birlikte hazırız buna. Genelge geldi. Ayın 26 sına kadar örgüt başkanları ve yönetici olan arkadaşlar istifa edecekler. Bizde bugün bu açıklama için buradayız. Ama bu ayrılmamamız şu demek değildir. Yine burada birlikte olup çalışacağız. 7 yıllık süre içerisinde iyi çalışmalar yaptık birlikte. İlk geldiğimiz günden itibaren gayretle çalıştık. Birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Herkesin sesi olmaya gayret gösterdik. Bunları dile getirirken çalışmalarımızı bu noktada sürdürdük.

Bir pandemi yaşadık ama bu süre içerisinde vatandaşlarımızın yanında olduk birçok konuda. Saha çözüm harekatını ilk başlatan örgütüz. Bu süre zarfında binlerce haneyi ziyaret ettik sorunlarını dinledik. Önümüzde bir genel secim var. Bunun için çalışıp iktidar olacağız. Önümüzde zorlu bir süreç var. 2023 seçimlerine az kaldı. Süreç başladı. Birlik ve beraberliğimizi sürdürerek Erzincan da ve Türkiye de birliği sağlayıp iktidara gelmek. Bu parti iktidara gelecek. İktidar yakın. Birlikte olursak çiçekler çoğalır birlikte başaracağız. Genel başkanımız köy köy il il geziyor. Bizlerde destek olacağız.  Ekonomik olarak zor dönemler geçiriyoruz. Asgari ücret artsa bile aylar sonra bunun bir önemi kalmayacak. Enflasyon çok yüksek. Biz göreve geldiğimizde bunun önüne geçmek için kaynakları doğru kullanacağız. Hepimiz var gücümüzle çalışacağız. Erzincan’da iki milletvekilini almak için çalışacağız. Altılı masanın göstereceği adayı destekleyeceğiz. Gönlümüz ama genel başkanımızdan yanadır’ dedi.

Konuşmasının ardından Erzincan CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Yüceer teşekkür konuşmasını yaparak Ayhan Doğan’a çiçek takdiminde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!