Erzincan
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.62
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2498.2
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    61937.88$

"İSPAT EDENE BAĞIŞLARIM"

"İSPAT EDENE BAĞIŞLARIM"
şahsıma ve aileme yapılan bu iftiraları ve Kanal İstanbul güzergahında şahsımın ve ailemin arazi alımı yaptığını ispat edebilen olursa, bu arazilerin tamamını bu insanlara bağışlayacağım

Yeniçağ gazetesi Köşe yazarı Murat Ağırel üç gün süresince Kanal İstanbul güzergahından arazi alan isimleri köşesinde açıkladı.
Yapılan Açıklama şöyle: "TCDD Genel Müdürü olarak da görev yapmış olan makine yüksek mühendisi. 2015 yılında TCDD bünyesindeki görevinden istifa ederek AKP Erzincan milletvekili adayı oldu seçildi. 41 canın gittiği Pamukova tren kazasında TCDD Genel Müdürü’ydü.    Oğulları ve sahip oldukları firmada Kanal İstanbul’dan arazi alan isimler arasından çıktı" 
Yapılan Bu Yayının ardından, sosyal medyayı sıklıkla kullanarak konunun doğruluğunu araştırmadan kişileri suçlayıcı cümleleriyle tanınan bazı şahıslar yine iş başındaydı. 
Erzincan Basın camiasıyla ilgisi olmayan kişiler Erzincan Milletvekili Süleymen Karaman Hakkında  Yeniçağ gazetesi Köşe yazarı Murat Ağırel'in Paylaştığı iddiayı paylaşmasının ardından Milletvekili Süleyman Karaman Sosyal medya hesabından iddialara cevap verdi.
Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'ın Açıklaması: "Birkaç gündür şahsım ve ailemi hedef alarak, Kanal İstanbul güzergahında arazi satın aldığımıza ilişkin çeşitli basın kuruluşları tarafından asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmaktadır. Söz konusu haberler bizleri üzmüştür.
Bu yalan haberleri yayınlayan ilk haber mercii olmak üzere ilgili haberleri alıntı yaparak kendi internet sitelerinde yayınlayanların tamamı tekzip ve düzeltme yazısı yazmak zorunda kalmışlardır.
Buna rağmen bu iftiraların birileri tarafından tekrar gündeme getirilip yayımlanmasında kötü niyetin varlığı aşikardır. Konuyla ilgili yasal haklarımızı saklı tutuyoruz.
Tüm samimiyetimle belirtmek isterim ki;
şahsımın ve çocuklarımın Kanal İstanbul güzergahında arazi satın aldığına ilişkin haberlerin hepsi asılsızdır. İnsanların özel hayatlarında ve mallarında gözü olanlara sesleniyorum;
şahsıma ve aileme yapılan bu iftiraları ve Kanal İstanbul güzergahında şahsımın ve ailemin arazi alımı yaptığını ispat edebilen olursa, bu arazilerin tamamını bu insanlara bağışlayacağım. Aksi halde hepsi müfteri kalacaklardır.
Bizim bugüne kadar, memleketimize hizmet etmekten başka hiçbir derdimiz olmamıştır. Aynı şekilde Rabbim güç verdikçe milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz.
Kamuoyuna duyurulur.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!