Erzincan
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2430.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66450.734$

Sarıgül Refahiye'de Coşkuyla Karşılandı

Sarıgül Refahiye'de Coşkuyla Karşılandı
CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül, Dr. Ufuk Aktaş ve İl Başkanı Erdem Topçu Parti Yöneticileriyle birlikte Refahiye ilçesini ziyaret ettiler.

Seçimlere 16 gün kala Partilerin seçim gezileri sürüyor. CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül, Dr. Ufuk Aktaş ve İl Başkanı Erdem Topçu Parti Yöneticileriyle birlikte Refahiye ilçesini ziyaret ettiler. İlçede yoğun ilgiyle karşılanan heyet esnaflar ve vatandaşlarla görüşerek 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek istediler. Burada konuşan CHP Adayı Sarıgül kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek seçimin kazananın CHP olacağını ve Refahiye halkının da desteğiyle Erzincan’ı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceklerini ve sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Sarıgül açıklamasını şöyle sürdürdü; 

Milletvekilliği yaptım. Belediye başkanlığı yaptım. Bütün görevler biter, Erzincanlı olmak görevi hayatımın sonuna kadar devam eder. Bayrağımdan ayrılmadım. Toprağımdan ayrılmadım. Bütün inançlara saygı gösterdim. “Ramazan ayı da bizim, Muharrem ayı da bizim, başı açık kardeşim de bizim başı kapalı kardeşim de bizim. Şemsettin Günaltay da bizim, Yıldırım Akbulut da bizim, Binali Yıldırım da bizim,” dedim. Devlet terbiyesinden geliyoruz. Adaylığım belli olunca Sayın Binali Yıldırım’ı aradım kendisine saygılarımı sundum. O da bana başarılar diledi.

Ben bu zamana kadar Erzincan topraklarından gelen hiçbir hemşerime sen hangi partilisin, necisin, hangi inançtansın diye sormadım. Sadece bir şey sordum: “Hemşerim sana nasıl yardımcı olabilirim?”

Partiler arasında ayrım yaparsam rabbim bana bu görevleri kısmet etmesin. Refahiye için Erzincan için faydalı olmayacaksam rabbim bana bu görevleri kısmet etmesin. Ama hiç endişeniz olmasın, el ele kol kola omuz omuza vereceğiz. Yüreği insan sevgiyle dolu Doktor Ufuk Aktaş sizlere Sayın Meral Akşener’in selamını getirdi. Kendisiyle güzel işler yapacağız. Erzurum ile Sivas arasına sıkışmış bir Erzincan’a razı değiliz.

Konya, Gaziantep, Eskişehir nasıl Türkiye’nin gündemindeyse Erzincan’da öyle olacak.Erzincan son 20 gündür Türkiye’nin gündemine nasıl girdiyse bundan sonra hep gündemde olacak. Erzincan’ın sesi daha gür çıkacak.

 

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!