Erzincan
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2434.4
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66711.1$

ŞİRECİ GÜVEN TAZELEDİ

ŞİRECİ GÜVEN TAZELEDİ
Ak Parti İl Teşkilatı Yoğun katılımla 7. olağan il kongresini gerçekleştirdi.

Ak Parti Erzincan 7. Olağan il Kongresi Bugün Merkez kapalı spor salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Tüm İlçe ve il merkezinden gelen ak partililer pandemi kurallarına uygun bir şekilde salonu doldururken, Erzincan Protokolünün neredeyse tamamı kongre salonunda yerini aldı.

Ankara Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Önceki dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Hastası Olması nedeniyle Katılamayan Yüksel Çakır Hariç önceki dönem belediye başkanları, Önceki dönem il başkanları, CHP, MHP, İYİ Parti il başkanları ve temsilcileri, il genel meclis üyeleri, Kurum Müdürleri ve Partililerin katılımının ardından büyük bir coşkuyla Salona gelen Son Başbakan Binali Yıldırım'ın ardından Divan oluşturuldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlk Konuşmayı Kongre'de Tek aday olan İl Başkanı Mehmet cavit Şireci Yaptı.

Şireci; "AK davamızın iki güçlü liderinden aldığımız vizyon destek ve güçle durmadan yorulmadan memleketimiz şehrimiz milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Davamızı parti binasında, koltuklarda değil yüreğimizde taşıyoruz. Yeniden il başkanı olarak gösterilmemde ki desteklerinden dolayı başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e Bölge Koordinatörümüz Sayın Metin Bulut’a Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır'a, ve Bizlerle Beraber Durmadan Yorulmadan çalışan, teşkilatımızın bütün mensuplarına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Milletvekili Burhan Çakır'ın Konuşmasının ardından Söz alan Milletvekili Süleyma Karaman; "Bugün burada, Can Erzincan’da aydınlık yarınlarımız için yeni bir ışık yakıyoruz.Görevde bayrak değişimi yaşayan tüm kardeşlerimden helallik istiyorum. Görevler değişse de davamız değişmez, yolumuz değişmez, hedefimiz değişmez! 3 senedir hep birlikte gönülden çalıştık, inşallah çalışmaya da devam edeceğiz.Ben hepinizden tek tek memnunum. Allah hepinizden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı gibi: “Aşk ile çalışan yorulmaz!” dedi.

Ankara Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in Konuşmasının ardından Sahneye Davet edilen Son Başbakan Binali Yıldırım, Yaklaşık 1 saat lik konuşmasında Türkiye ve Erzincan'a yapılan yatırımları anlatarak. "Kanımızın son damlasına kadar can Erzincanımız için hizmet etmek boynumuzun borcudur" dedi.

Ardından Salona Canlı Bağlanan Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Salondaki tüm konukları selamladı. Özellikle 22. dönem Milletvekilleri Tevhit Karakaya ve Talip Kaban'ı Sorduğunda cevap alamaması salonda kısa süreli sessizliğe neden oldu.

Kongrenin sonunda hediyelerin takdiminin ardından Ak Parti il Başkanlığına seçilen Mehmet Cavit Şireci Tebrikleri kabul etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!