Erzincan
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2325.5
  • BIST
    9088.69
  • BTC
    69736.44$

Şireci: “Milletimiz 14 Mayıs’ta Kendisine Layık İktidarı Yine İşbaşına Getirecektir”

Şireci: “Milletimiz 14 Mayıs’ta Kendisine Layık İktidarı Yine İşbaşına Getirecektir”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim tarihini kesinleştirdi. Türkiye, 14 Mayıs tarihinde sandığa gidiyor.

Konuya ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci yaptığı basın açıklamasında; “Ülkemizde deprem felaketinin etkisi malumunuz üzere devam etmektedir. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısını unutmadık. AK Parti olarak her daim olduğu gibi yine milletimiz için yaralarımızı sarmak için adımlar atıyoruz.

Seçim dönemi çerçevesinde bizim derdimiz yine milletimiz ve ülkemizin geleceğidir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihini kesinleştirerek AK Parti’den Milletvekili adayı olmak isteyenler için başvuru şartının belirlenecek asgari tutarda AFAD’a yardım bağışında bulunmak olduğunu açıkladı.

Birileri gibi milletimizden öte bir hesabımız yoktur. Bunun için AK Parti olarak ilk adımı attık ve diğer partilere de örnek olmasını umut ediyoruz. Milletçe acı günlerden geçtiğimiz bir süreçte uygun olmayan seçim müzikleri de Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yasaklanmıştır. Müziksiz bir kampanya olacak. Bugüne kadar olduğu gibi yine yüreklere dokunarak yüz yüze görüşmelerle ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı vatandaşlarımıza anlatacağız. Milletimizin derdini talebini yanında, evinde, tarlasında dinleyeceğiz.

AK Parti olarak yola çıkarken milletimizin bu ülkenin değerlerine kulak verdik. Bu millete hizmet bizi hiç yormadığı gibi gün geçtikçe gücümüze güç kattı. AK Parti Erzincan teşkilatı olarak biz vefayı bu ülkenin son Başbakanı bu toprakların evladı gururumuz AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali Yıldırım’dan öğrendik. Geldiğimiz noktada kendi menfaatleri için davasını satanlarla yollarımızı ayırdık. Biz milletimize makamlarla değil gönüllerle bağlıyız. Milletimize daha iyi hizmet etmek isteyen milletimizin derdiyle dertlenen partimize gönül vermiş Milletvekili adaylarımızı başvuru için İl Başkanlığımıza bekliyoruz.

Adaylarımız 11-17 Mart 2023 Tarihleri arasında AK Parti Erzincan İl Başkanlığımıza başvurularını yapabilirler.

Hiç şüphe yok ki milletimiz 14 Mayıs’ta kendisine layık iktidarı yine iş başına getirecektir.

14 Mayıs’ta ülkemizin umudu, milletimizin gururu, annelerin duası, gençlerin yarınlarının teminatı, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyetimizin 100. Yılında milletimizin iradesiyle görevine devam edecektir. Seçimlerimizin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Erzincanlı hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!