Erzincan
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2485.6
  • BIST
    9563.85
  • BTC
    61520.24$

VALİ VEVALİLİKLERİN SOSYAL MEDYA PERFORMANSLARI

VALİ VEVALİLİKLERİN SOSYAL MEDYA PERFORMANSLARI
Vali ve Valiliklerin 2022 sosyal medya haber ve internet performansları yayınlandı

Teleskop APP Yapay zeka destekli sosyal medya, haber ve internet takip uygulaması, 2022 Valiler ve Valiliklerin Sosyal Medya Performanslarına İlişkin Rapor’u yayınladı. Teleskop APP firmasının hazırladığı Valiler ve Valilikler gönderi ortalaması etkileşim raporuna göre, 81 il valisi arasında 1. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2. Sivas Valisi Salih Ayhan, 3. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olurken, Erzincan Valiliği'nin sosyal medya performansı ilk 25. sıranın gerisinde kaldı.
 Teleskop APP, Valiler ve Valiliklerin 2022 Nisan Ayı Sosyal Medya Etkileşim Raporunda valiler ve valiliklerin Twitter, İnstagram, Facebook sosyal medya etkileşimleri yer aldı. Firma, raporu hazırlarken Twitter gönderilerinin beğeni, retweet, alıntı ve yorum, Facebook gönderilerinin beğeni, reaksiyon, paylaşım ve yorum, İnstagram gönderilerinin beğeni ve yorum sayılarının toplamlarına göre çalışma yaptı. 
 Teleskop APP tarafından paylaşılan valiliklerin sosyal medya etkileşim raporunda Sivas Valiliği ilk sırada, Gaziantep Valiliği ikinci, Aksaray Valiliği ise üçüncü sırada yer aldı. Valiliklerin sosyal medya analiz raporuna göre Erzincan Valiliği’nin toplam etkileşimde 9. sırada olması da dikkatlerden kaçmadı.
Gönderi Ortalamasına Göre Etkileşim Raporunda Sivas Valiliği 1. olurken, Hakkâri Valiliği 2’inci, Gaziantep Valiliği 3. oldu. Erzincan Valiliği ise 23. sırada kendine yer buldu.
İnstagram Analiz Raporunda ise 1. Sivas Valiliği, 2. Gaziantep Valiliği olurken 3. sırada ise Hakkâri Valiliği kendine yer buldu ve Erzincan Valiliği 11. oldu. Valiler arasında ise Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ilk sırada, Sivas Valisi Salih Ayhan 2. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu da 3. oldu. Erzincan Valisi 12. sırada yer aldı.
 Valiler ve valiliklerin sosyal medya performanslarına ilişkin hazırlanan raporda Facebook hesabında etkileşim ve gönderi de liderliği Sivas valiliği alırken, 2. sırayı Aksaray Valiliği, 3. sırayı Yozgat Valiliği aldı. Bu kategoride Erzincan Valiliği önemli bir performans göstererek 4. sırada yer aldı. 
 Valiliklerin twitter hesabında ilk sırada Gaziantep Valiliği, 2. sırada Sivas Valiliği 3. Hakkâri Valiliği olurken, Erzincan Valiliği 23. sırada yer aldı.
Teleskop APP raporuna göre, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, üç sosyal medya platformunda en fazla etkileşime sahip vali olarak yer aldı. Vali Yerlikaya'yı Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş takip ederken, Erzincan Valisi 14. sırda kendine yer buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!